This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

Revision og rammer

INTRODUKTION TIL GENERATION BLOCKCHAIN ​​AUDIT & RAMME

Selv om blockchain stadig er en spirende teknologi, varsler blockchain's egenskaber som uforanderlighed, sikkerhed, decentralisering og tillidsløshed en ny æra af digital innovation med overbevisende anvendelsesmuligheder inden for mange sektorer af økonomien, herunder finans, forsikring, detailhandel, industri, sundhedspleje, logistik og offentlig administration.

Formålet med Generation Blockchain Audit and Framework er at øge bevidstheden om den nuværende tilstand af Blockchain-uddannelse inden for højere uddannelsesinstitutioner i hele Europa og at udvikle en omfattende oversigt, som vil styrke og hjælpe undervisere, der underviser i forretnings-, ledelses- og økonomirelaterede emner.

Tjek vores oversigt nedenfor via vores flippy bog - download den til dit skrivebord ved at klikke her

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Hvis du er interesseret i at læse mere om revisionen og rammerne, skal du klikke på linket nedenfor for at downloade den fulde fil.
0
Downloads
Download PDF
Selv om der stadig er problemer, herunder blockchain's energiforbrug, udfordringer med skalering og hastighed, problemer med privatlivets fred og usikkerhed om lovgivningen, er udsigten til hurtigere transaktioner til lavere omkostninger, øget gennemsigtighed og ansvarlighed og betingede relationer, der er baseret på smarte kontrakter, med mulighed for nye modeller for forretning, samfund, organisation og styring.

Blockchain er under kontinuerlig udvikling, og vi har endnu ikke fuldt ud undersøgt grænserne for dets applikationer.

Hvis du er interesseret i at lære mere om det eksisterende tilbud på tværs af Europa, eller du vil begynde at implementere blockchain-undervisning i dit klasseværelse, så tag et kig på vores innovative revision og rammer nedenfor!

© 2022 Generation Blockchain. All rights reserved.
menuchevron-down