This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

Audit en Kader

INLEIDING TOT DE GENERATIE BLOCKCHAIN ​​AUDIT & KADER

Hoewel blockchain nog een ontluikende technologie is, luiden de eigenschappen van onveranderlijkheid, veiligheid, decentralisatie en vertrouwelijkheid een nieuw tijdperk van digitale innovatie in met overtuigende toepassingen in vele sectoren van de economie, zoals financiën, verzekeringen, detailhandel, industrie, gezondheidszorg, logistiek en openbaar bestuur.

Het doel van de Generation Blockchain Audit and Framework is om het bewustzijn te vergroten met betrekking tot de huidige staat van Blockchain-onderwijs binnen instellingen voor hoger onderwijs in heel Europa en om een ​​uitgebreid overzicht te ontwikkelen dat docenten in staat stelt en helpt bij het onderwijzen van bedrijfs-, management- en economiegerelateerde onderwerpen.

Bekijk onze samenvatting hieronder via ons flippy-boek - download het naar uw bureaublad door hier te klikken

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Als u meer wilt lezen over de audit en het raamwerk, klik dan op de onderstaande link om het volledige bestand te downloaden.
0
Downloads
Download PDF
Hoewel er nog problemen zijn, zoals het energieverbruik van blockchain, schaal- en snelheidsuitdagingen, privacyproblemen en onzekerheid over de regelgeving, vergemakkelijkt het vooruitzicht van snellere transacties tegen lagere kosten, verbeterde transparantie en verantwoordingsplicht, en voorwaardelijke relaties op basis van slimme contracten nieuwe modellen voor het bedrijfsleven, de samenleving, de organisatie en het bestuur.

Blockchain is voortdurend in ontwikkeling en we hebben de limieten van zijn toepassingen nog niet volledig verkend.

Als je meer wilt weten over het bestaande aanbod in heel Europa of je wilt beginnen met het implementeren van blockchain-onderwijs in je klas, bekijk dan onze innovatieve audit & framework hieronder!

© 2022 Generation Blockchain. All rights reserved.
menuchevron-down